Alkuvuoden kurssiuutisia – TÄRKEÄÄ!

Keskusteluryhmät päättyvät
Speak & Learn -kurssin keskusteluryhmät päättyvät tammikuun loppuun. Tammikuussa on siis viimeinen mahdollisuus osallistua ryhmiin, mikäli sinulla on kurssin perustilaus. Sanastowebinaari järjestetään edelleen jokaisen kuukauden alussa.

Jatkossa keskusteluryhmiä järjestetään edelleen yksityisopetuksen puolella. Ole yhteydessä mikäli haluat jatkaa harjoittelua ryhmissä, niin kerron mahdollisista vaihtoehdoista. Mikäli sinulla on voimassa oleva tilaus yksityisopetukseen, ei tilanteesi keskusteluryhmien osalta muutu.

Kielioppimateriaali päivittyy
Kurssin lisämateriaaliosio päivittyy kevään aikana. Käy siis läpi tarvittavat asiat vanhoista osioista tammikuun aikana, mikäli haluat kirjoittaa vielä joitakin asioita ylös. Jatkossa kielioppikirjasto löytyy videomuodossa ja on sisällöltään hieman nykyistä laajempi. Myös nykyinen materiaali säilyy videomuodossa.

Save the Date
Helmikuussa järjestetään kaikille yhteinen kurssitapaaminen englanninkielisten maiden kulttuuriin liittyen. Online-tapaaminen järjestetään sunnuntai-iltana helmikuun loppupuolella. Lähetän tarkemmat tiedot heti kun ajankohta varmistuu!

error: Sisältöä ei saa kopioida.