Teoriapaketti – Aloita tästä Copy

Tervetuloa mukaan kurssille!

Mahtavaa, että olet päättänyt ottaa askeleen kohti englannin kielitaitosi parantamista! Ole hyvä ja aloita tutustuminen kurssimateriaaliin heti. Saat tunnukset lähtötasotestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Tämä teoriapaketti on tarkoitettu kevyeksi muistioksi kielioppisääntöjen ja kielitaidon muiden osa-alueiden mieleen palauttamiseksi. Se on tarkoitettu tukemaan opiskeluasi. Voit käydä sen sisältöjä läpi omaan tahtiisi ja tarvittaessa tarkistaa sieltä asioita. Mikäli tarvitset lisää tukea kieliopin harjoitteluun, löydät muutaman kirjavinkin Lisämateriaalit-osiosta. Lisämateriaalit-osioon on koottu myös paljon muita linkkejä opiskelua varten. Mikäli haluat opiskella kielioppia tarkemmin, suosittelen kielioppikirjan hankkimista. Saat tarvittaessa minulta vinkkejä kirjan hankintaan.

Suosittelen varaamaan kurssitehtäville vähän aikaa joka päivä, esimerkiksi puoli tuntia kerrallaan. Oppimisen kannalta useampi kerta viikossa on ehdottomasti parempi. Suosittelen aloittamaan tehtävien tekemisen heti.

 

Kurssille kirjaudutaan osoitteessa www.puhuenglantia.fi/kirjaudu.

Voit lähettää minulle sähköpostia koska tahansa, mikäli sinulle tulee kysyttävää kurssista. Luen sähköpostia pääasiassa arkisin toimistoaikaan.

Ystävällisin terveisin,

Hanna
Puhuenglantia.fi

info@puhuenglantia.fi

 

Oppitunnin peruutus: veloituksetta edellisenä iltana klo 20 mennessä. Muussa tapauksessa oppitunti katsotaan käytetyksi.


Kunnioitathan työtämme ja ajankäyttöämme. Tätä kurssia ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

Kaikki kurssilla olevat tekstit, äänitteet, videot ja tehtäväpaketit copyright © 2020 Hanna Anttila / Puhuenglantia.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. Lisätiedot: info@puhuenglantia-fi


 

 

error: Sisältöä ei saa kopioida.