Työelämän englanti – ALOITA TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan kurssille!

Mahtavaa, että olet päättänyt ottaa askeleen kohti englannin kielitaitosi parantamista! Tällä työelämän englannin verkkokurssilla tutustutaan englannin kielen käyttöön työelämässä ja harjoitellaan luetun ja kuullun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista. Tavoitteenamme on, että pääset tutustumaan työelämän englannin kielen käyttöön monipuolisesti ja saat aktivoitua omaa kielitaitoasi.

Suosittelen varaamaan kurssitehtäville vähän aikaa joka päivä, esimerkiksi puoli tuntia kerrallaan. Tarvittaessa voit tehdä kaikki tehtävät kerralla yhden päivän aikana (3-5 tuntia), mutta oppimisen kannalta useampi kerta viikossa on ehdottomasti parempi. Suosittelen aloittamaan tehtävien tekemisen heti.

Mikäli aloitit kurssin kuukausimaksulla, kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi kuukauden välein. Kuitit maksuista lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kurssin vähimmäispituus on neljä kuukautta. Tämän jälkeen voit halutessasi perua osallistumisesi SÄHKÖPOSTITSE (info@puhuenglantia.fi)


KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssiin sisältyvät kurssialueelta löytyvä teoriapaketti tehtävineen sekä kuukausittain julkaistava teemapaketti. Uusi teemapaketti julkaistaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä. Lisäksi verkkokurssilaiset saavat mahdollisuuden osallistua webinaariin kerran kuukaudessa.

Kuukausittain lähetettävä teemapaketti sisältää sanaston käyttöön, luetun tai kuullun ymmärtämiseen, kielioppiin tai ääntämiseen liittyviä lisätehtäviä, joita voit tehdä omalla ajalla. Saat uuden tehtäväpaketin aina kuukauden ensimmäisenä päivänä seuraavien neljän kuukauden ajan. Teemapaketin tehtävien palautuspäivä on kuukauden 20.päivä ja saat niistä palautteen seuraavan viikon aikana.Huomaa, että tehtäviä on mahdollista palauttaa vain kuluvan kuukauden aikana. 

Halutessasi voit tilata käyttöösi myös aiempina kuukausina julkaistuja teemapaketteja. Löydät tilauslinkin kurssialueen valikosta.Suosittelen sinua aloittamaan heti tehtävien tekemisen, sillä niistä saat henkilökohtaista palautetta, josta on varmasti hyötyä edistymisesi kannalta!

Webinaari järjestetään yleensä kuukauden toisella viikolla, ajalla 10.-20. päivä. Webinaari järjestetään arki-iltana, yleensä tiistaina, keskiviikkona tai torstaina. Webinaaripäivä saattaa hieman vaihdella esimerkiksi pyhäpäivistä johtuen.

Webinaarissa käsitellään kuukauden tehtäväpaketin teoriaa, sanastoa ja tehtäviä. Lisäksi jokaisessa webinaarissa on mahdollisuus osallistua puheharjoitukseen, joka tehdään ryhmässä.

Webinaaria ei nauhoiteta, joten siihen kannattaa ehdottomasti osallistua!

Webinaariin tulee ilmoittautua etukäteen varaamalla paikka varauskalenterista.

Voit lähettää minulle sähköpostia koska tahansa, mikäli sinulle tulee jotakin kysyttävää tehtäviin tai muuhun kurssiaineistoon liittyen. Luen sähköpostia pääasiassa arkisin toimistoaikaan, välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.


info@puhuenglantia.fi

LIITTYMISLAHJAT

Opiskelukalenteri ja linkkipaketti löytyvät kohdasta Bonus.

Tsemppiä opiskeluun!

Terveisin,

Hanna
Puhuenglantia.fi

 

Tekijänoikeuslauseke

Kunnioitathan työtämme ja ajankäyttöämme. Tätä kurssia ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

Kaikki kurssilla olevat tekstit, äänitteet, videot ja tehtäväpaketit copyright © 2019 Hanna Anttila / Puhuenglantia.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot: info@puhuenglantia.fi

error: Sisältöä ei saa kopioida.
Vieritä ylös