Työelämän sanasto – ALOITA TÄSTÄ!

Tervetuloa mukaan kurssille!

Mahtavaa, että olet päättänyt ottaa askeleen kohti englannin kielitaitosi parantamista! Tällä työelämän englannin verkkokurssilla tutustutaan englannin kielen käyttöön työelämässä ja harjoitellaan erityisesti englannin sanaston. Tavoitteenamme on, että pääset tutustumaan työelämän englannin kielen käyttöön monipuolisesti ja saat aktivoitua omaa kielitaitoasi.

Suosittelen varaamaan kurssitehtäville vähän aikaa joka päivä, esimerkiksi puoli tuntia kerrallaan. Tarvittaessa voit tehdä kaikki tehtävät kerralla yhden päivän aikana (3-5 tuntia), mutta oppimisen kannalta useampi kerta viikossa on ehdottomasti parempi. Suosittelen aloittamaan tehtävien tekemisen heti.

Mikäli aloitit kurssin kuukausimaksulla, kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi kuukauden välein. Kuitit maksuista lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kurssin vähimmäispituus on neljä kuukautta. Tämän jälkeen voit halutessasi perua osallistumisesi SÄHKÖPOSTITSE (info@puhuenglantia.fi). HUOMIO! Kurssi tulee perua erikseen, muuten tilaus jatkuu automaattisesti niin kauan, kunnes se perutaan.


KURSSIN SISÄLTÖ:

Neljän viikon aloituspaketti

Aloittaessasi kurssilla saat uuden opiskeluosion joka viikko neljän ensimmäisen viikon ajan. Aloituspaketti on suunniteltu auttamaan sinua pääsemään alkuun itsenäisessä englannin opiskelussa, ja se sisältää kevyen kielioppikertauksen sekä ohjeita ja materiaalivinkkejä englannin itsenäiseen opiskeluun. Lisäksi kurssiin sisältyy maksuton 30 minuutin verkkotapaaminen opettajan kanssa.

Tehtäväpaketti kerran kuukaudessa
Kuukausipaketista löydät erilaisia harjoituksia liittyen kuukauden teemaan. Tehtävät on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn, ja voit tehdä niitä missä ja milloin tahansa. Kaksi-kolme kertaa vuodessa saat halutessasi myös omaan tilanteeseesi liittyvän projektitehtävän, josta saat henkilökohtaista palautetta (seuraava projekti syksyllä 2019).

Webinaari kerran kuukaudessa
Kuukauden aiheeseen liittyvässä webinaarissa teemme harjoituksia ja erilaisia keskusteluharjoituksia pienessä ryhmässä. Webinaariin osallistuminen on vapaaehtoista.

Jäsenkirje 
Jäsenkirje lähetetään sähköpostitse 2-3 kertaa kuukaudessa, ja se sisältää ajankohtaisia vinkkejä, opiskeluun liittyviä ohjeita ja muuta kurssiin liittyvää.

Sähköpostituki toimistoaikoina
Voit lähettää opettajalle sähköpostia koska tahansa, mikäli sinulle tulee kysyttävää opiskeluun liittyen.

 

Halutessasi voit tilata käyttöösi myös aiempina kuukausina julkaistuja teemapaketteja. Löydät tilauslinkin kurssialueen valikosta.


Webinaari järjestetään yleensä kuukauden viimeisellä viikolla tai ajalla 20.-28. päivä. Webinaari järjestetään arki-iltana, yleensä tiistaina, keskiviikkona tai torstaina. Webinaaripäivä saattaa hieman vaihdella esimerkiksi pyhäpäivistä johtuen.

Webinaarissa käsitellään kuukauden tehtäväpaketin teoriaa, sanastoa ja tehtäviä. Lisäksi jokaisessa webinaarissa on mahdollisuus osallistua puheharjoitukseen, joka tehdään ryhmässä.

Webinaaria ei nauhoiteta, joten siihen kannattaa ehdottomasti osallistua!

Webinaariin tulee ilmoittautua etukäteen varaamalla paikka varauskalenterista.

Voit lähettää minulle sähköpostia koska tahansa, mikäli sinulle tulee jotakin kysyttävää tehtäviin tai muuhun kurssiaineistoon liittyen. Luen sähköpostia pääasiassa arkisin toimistoaikaan, välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.


info@puhuenglantia.fi

 

Tsemppiä opiskeluun!

Terveisin,

Hanna
Puhuenglantia.fi


Kunnioitathan työtämme ja ajankäyttöämme. Tätä kurssia ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

Kaikki kurssilla olevat tekstit, äänitteet, videot ja tehtäväpaketit copyright © 2019 Hanna Anttila / Puhuenglantia.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot: info@puhuenglantia.fi

error: Sisältöä ei saa kopioida.