Puhuenglantia.fi – Toistuvaismaksullinen kurssi – Tilausehdot

Tilatessasi kurssin hyväksyt seuraavat käyttöehdot. Tutustu ehtoihin huolellisesti.

Palvelun myy Puhuenglantia.fi, y-tunnus 3414093-3. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin sekä kaupan peruuttamiseen, mikäli kurssi ei toteudu liian pienen osallistujamäärän takia.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Kurssit maksetaan etukäteen. Maksutapoina on pankki- ja luottokortit, laskutus, verkkolasku, osamaksu ja mobiilimaksu.

Tilattu palvelu on digitaalinen palvelu, joka on Puhuenglantia.fi tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Verkkokurssin sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä.

Peruutusehdot

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on alla määritettyjen ehtojen toteutuessa oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta.

  • Kuluttajalla ei ole kaupan peruutusoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä.
  • Kuluttajalla ei ole peruutusoikeutta sähköisten kirjojen, ladattavien oppaiden, verkkokurssien, yksityisopetuksen tai vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys tai toimitus on käynnistynyt, eli asiakas on kirjautunut Puhuenglantia.fi-kurssipalveluun tai ladannut ladattavan tuotteen.
  • Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

Sopimus katsotaan tehdyksi ja se tulee voimaan molempien osapuolten allekirjoitettua sopimus tai osallistujan maksettua palvelu verkkokaupassa. Yrityksen edustaja tai toinen yksityishenkilö voi ostaa osallistujalle yrityksen tarjoamia palveluita, jolloin sopimuksen allekirjoittanut yritys tai yksityishenkilö vastaa sopimuksen tekemisestä ja kaikista sopimukseen liittyvistä maksuista. Osallistuja kuitenkin sitoutuu toimimaan tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tekijänoikeudet

Puhuenglantia.fi-tuottamia kursseja ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

Käytössä on sopimussakko. Katso lisää kohdasta 11.

Kaikki kursseilla olevat tekstit, videot ja tehtäväpaketit copyright © 2024 Puhuenglantia.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.


Näitä tilausehtoja sovelletaan Hapino:n (jäljempänä ‘Hapino’), tarjoaman Puhuenglantia.fi Kuukausitilauspalvelun (jäljempänä ‘BC’ tai ‘Palvelu’) tilauksiin ja toimituksiin. Siltä osin kuin tilausehdoissa ei ole toisin määrätty, sovelletaan Hapino:n voimassaolevia käyttöehtoja.

1. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Tilaaminen edellyttää, että tilaaja on rekisteröitynyt Palveluun. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen. Palvelua koskeva sopimus syntyy, kun tilaaja on hyväksynyt nämä tilausehdot. Palvelun käyttö edellyttää selainta, verkkoyhteyden muodostamiseen tarvittavia tietoliikenneohjelmia sekä asianmukaisia tietoliikenneyhteyksiä, joiden hankkimisesta vastaa ja joista aiheutuvat kustannukset maksaa Asiakas. Palvelun käyttö edellyttää myös voimassaolevaa käyttäjätiliä ja tilausta.

2. TILAUKSEN VOIMASSAOLO

2.1. KESTOTILAUS

Kestotilaus on voimassa toistaiseksi ja jatkuu ilman uudistamista, kunnes tilaus irtisanotaan. Hapino laskuttaa tilauksen yhden (1) kuukauden pituisin laskutuskausin. Mikäli tilaajalla on oikeus maksuttomaan tutustumisjaksoon, jatkuu tilaus tutustumisjakson jälkeen automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta toistaiseksi voimassaolevana tilauksena, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tutustumisjakson aikana.

Kuukausitilaus toimii kuntosalijäsenyyden tapaan.

Tilaajalla on oikeus irtisanoa tilauksensa kirjautumalla verkkosivuille www.kurssit.puhuenglantia.fi ja seuraamalla peruutusohjeita kohdassa ”Hallinnoi tilaustasi”. Tilauksen peruutus tulee tehdä 7 päivää ennen seuraavaa kuukausiveloitusta. Irtisanomisilmoituksen johdosta tilaus päättyy irtisanomishetkellä tai 0-7 päivän kuluessa siitä.

Peruutuksen jälkeen kurssisisältö ei ole enää käytettävissäsi. Peruutuksen jälkeen et näe enää uusia kuukausipaketteja ja mahdollisuutesi tilata vanhoja kuukausipaketteja päättyy.

Voit aloittaa tilauksen koska tahansa uudelleen, ja pyynnöstä palautamme sinulle aiemmin tilaamiesi kuukausipakettien käyttöoikeuden. Aiempia kurssimaksuja ei palauteta.

Hapino voi irtisanoa tilauksen ilmoittamalla siitä tilaajalle tilaajan rekisteröitymisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilaaja ei maksa tilaustaan viimeistään eräpäivänä, on Hapino:lla oikeus keskeyttää tilaus.

3. MAKSUTAVAT

3.1 KESTOTILAUS

Maksaminen on mahdollista yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Hapino ei palauta jo maksettuja maksuja. Maksutapahtumien välittäjänä toimii Stripe, ja se merkitään maksun saajaksi. Maksutapahtumista ja niitä koskevista reklamaatioista vastaa Hapino.

4. TOIMITUKSEN ALKAMINEN

Palvelun toimituksen katsotaan alkavan, kun Hapino on lähettänyt asiakkaalle kurssitunnukset sähköpostitse, 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä.

5. TILAUKSEN HINTA

Tilauksen hinta perustuu kulloinkin voimassa olevaan hinnastoon. Tilaushinnat ovat nähtävissä Palvelun verkkosivuilla osoitteessa www.puhuenglantia.fi. Hapino:lla on oikeus muuttaa hintoja näiden tilausehtojen kohdassa 7 määritellyllä tavalla.

7. TILAUSEHTOJEN MUUTOKSET

Hapino:lla on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja sekä Palvelun tilaushintoja ja käyttöehtoja. Näiden tilausehtojen ja tilaushintojen muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Palvelun verkkosivuilla tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Tilaushintojen muutoksista ilmoitetaan tilaajalle ennen seuraavan laskutuskauden alkamista. Tilaajalla on hinnankorotuksesta tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa päättymään kulumassa olevaa laskutuskautta seuraavan laskutuskauden päättyessä, eikä tilaajaan tällöin sovelleta muuttuneita hintoja tai ehtoja. Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai muista vastaavista seikoista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat kuitenkin voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Käyttöehtojen muutoksista ilmoitetaan ja ne astuvat voimaan käyttöehdoissa kuvatulla tavalla.

8. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Hapino voi päättää sopimuksen välittömin vaikutuksin, jos tilaaja on rikkonut näitä ehtoja olennaisella tavalla eikä huomautuksesta huolimatta ole korjannut menettelyään. Tällaiseksi katsotaan mm. palvelusta maksamatta jättäminen maksuhuomautuksen jälkeen.

9. SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN

Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää tilaussopimusta kolmannelle osapuolelle ilman Hapino:n nimenomaista suostumusta. Hapino:lla on oikeus siirtää tilaussopimus toiselle samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle sekä liiketoimintakaupan tai muun yritysjärjestelyn sekä ulkoistushankkeen yhteydessä vastaanottavalle yhtiölle ilmoittamalla siirrosta Palvelun verkkosivuilla ja/tai tilaajalle kirjallisesti.

10. TIETOSUOJA

Hapino käsittelee tilaajien henkilötietoja rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

11. MUUT EHDOT

Siltä osin kuin näissä tilausehdoissa ei ole toisin määrätty, sovelletaan Palveluun sen voimassaolevia käyttöehtoja. Käyttöehtoja sovelletaan esimerkiksi Palvelun toiminnallisuutta ja käyttökatkoja sekä Palveluun liittyvien oikeuksien osalta.

LUOTTAMUKSELLISUUS

Luottamuksellisuus

Puhuenglantia.fi-kurssit ja yksityisopetus on tarkoitettu vain henkilöille, jotka haluavat kehittää työelämän kielitaitoaan. Yksityisopetuksen tai kurssien menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun tarkoitukseen. Jos työskentelet englannin opettajana tai vastaavalla/muulla lähialalla TAI tarvitset kurssia muuhun kuin oman kielitaitosi kehittämiseen, ota yhteyttä info@puhuenglantia.fi ennen kurssille ilmoittautumista tai ajan varaamista. Mikäli asiasta ei ole sovittu ennen ajan varaamista tai kurssille ilmoittautumista, veloitamme sinulta lisähinnan, 1750 €.

Asiakkuus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle ilman toimittajan hyväksyntää.

Osallistuja jakaa henkilökohtaisia tietojaan yritykselle tai muille osallistujille omalla vastuullaan. Yritys ei vastaa asiakkaan kurssialustalle tallennettujen tietojen säilyttämisestä tai suojaamisesta esimerkiksi tietomurtotilanteessa. Ohjeistus omien tietojen jakamisesta annetaan kurssialustalla.

Osapuolet luovuttavat toisilleen luottamuksellisia tietoja, jotka liittyvät palvelun toteuttamiseen (”Hyväksyttävä käyttötarkoitus”).

Sitä osapuolta, joka luovuttaa toiselle osapuolelle luottamuksellista tietoa, kutsutaan jäljempänä luovuttajaksi ja sitä osapuolta, joka vastaanottaa luottamuksellista tietoa, kutsutaan jäljempänä vastaanottajaksi.

Luottamuksellisia tietoja ovat muun muassa liiketoimintasuunnitelmat, opetusmateriaalit, opetusmetodit, esitykset, näytteet, tietokonejärjestelmät ja -ohjelmat, tutkimustulokset ja muut vastaanottajan luovuttajalta kirjallisesti, suullisesti tai muussa muodossa saamat tiedot (jäljempänä luottamuksellinen tieto).

Luottamukselliseksi tiedoksi ei kuitenkaan katsota tietoa,

·       joka oli vastaanottajan tiedossa ennen kuin luovuttaja luovutti tiedon

·       joka oli ennen tämän sopimuksen allekirjoittamista yleisessä tiedossa tai tuli tämän

sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen yleiseen tietoon muutoin kuin vastaanottajan sopimusrikkomuksen johdosta

·       jonka vastaanottaja on saanut kolmannelta osapuolelta, jolla oli oikeus paljastaa tämä tieto tai

·       jonka vastaanottaja on tuottanut itsenäisesti hyödyntämättä salassapidettävää tietoa.

Vastaanottaja sitoutuu pitämään luottamuksellisena ja olemaan luovuttamatta ja paljastamatta luottamuksellista tietoa kenellekään.

Vastaanottaja sitoutuu siihen, ettei se käytä luottamuksellista tietoa muuhun tarkoitukseen kuin hyväksyttävään käyttötarkoitukseen.

Vastaanottaja sitoutuu siihen, että se soveltaa vähintään samanlaisia keinoja ja tarkkuutta luottamuksellisen tiedon suojaamiseksi kuin vastaanottaja soveltaa omaan luottamukselliseen tai suojattavaan tietoonsa.

Vastaanottaja sitoutuu yhteistyön päätyttyä tai hyväksytyssä käyttötarkoituksessa kuvatun työn päätyttyä palauttamaan kaiken luovuttajan luottamuksellisen tiedon.

Vahingonkorvaus ja sopimussakko

Mikäli vastaanottaja rikkoo mitään tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitaan, vastaanottaja on velvollinen maksamaan luovuttajalle sopimussakkona 1750 euroa kustakin sopimusrikkomuksesta, tai mikäli aiheutunut vahinko on suurempi, korvaamaan vahingon määrän.

12. PALVELUNTARJOAJAN YHTEYSTIEDOT

Oy Thurloe Elt Ltd / Puhuenglantia.fi

Y-tunnus: 3414093-3

PL 72, 00421 Helsinki

Palvelun sisältöä koskevissa kysymyksissä voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@puhuenglantia.fi

error: Sisältöä ei saa kopioida.