Toimitus- ja käyttöehdot – Puhuenglantia.fi

Tilatessasi kurssin hyväksyt seuraavat käyttöehdot. Tutustu ehtoihin huolellisesti.

Palvelun myy Puhuenglantia.fi, y-tunnus 3414093-3 (Oy Thurloe Elt Ltd). Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin sekä kaupan peruuttamiseen, mikäli kurssi ei toteudu liian pienen osallistujamäärän takia.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Kurssit maksetaan etukäteen. Maksutapoina on pankki- ja luottokortit, laskutus, verkkolasku, osamaksu ja mobiilimaksu.

Tilattu palvelu on digitaalinen palvelu, joka on Puhuenglantia.fi tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Verkkokurssin sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä.

Peruutusehdot

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on alla määritettyjen ehtojen toteutuessa oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta. 

  • Kuluttajalla ei ole kaupan peruutusoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. 
  • Kuluttajalla ei ole peruutusoikeutta sähköisten kirjojen, ladattavien oppaiden, verkkokurssien, yksityisopetuksen tai vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys tai toimitus on käynnistynyt, eli asiakas on kirjautunut Puhuenglantia.fi-kurssipalveluun tai ladannut ladattavan tuotteen.
  • Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

Sopimus katsotaan tehdyksi ja se tulee voimaan molempien osapuolten allekirjoitettua sopimus tai osallistujan maksettua palvelu verkkokaupassa. Yrityksen edustaja tai toinen yksityishenkilö voi ostaa osallistujalle yrityksen tarjoamia palveluita, jolloin sopimuksen allekirjoittanut yritys tai yksityishenkilö vastaa sopimuksen tekemisestä ja kaikista sopimukseen liittyvistä maksuista. Osallistuja kuitenkin sitoutuu toimimaan tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tekijänoikeudet

Puhuenglantia.fi-tuottamia kursseja ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

Käytössä on sopimussakko. Katso lisää kohdista 4. ja 5.

Kaikki kursseilla olevat tekstit, videot ja tehtäväpaketit copyright © 2024 Puhuenglantia.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

KURSSITAPAAMISET JA YKSITYISOPETUS: KÄYTTÖEHDOT

1. Yksityisopetus

Yksityisopetus on Yrityksen ja Osallistujan kesken aloitustapaamisessa sovitun ajan mittainen jakso, johon sisältyy lähtötilanteen kartoitus sekä erikseen sovittu määrä tapaamisia, joiden kesto on 45 minuuttia/kerta. Lisäksi jaksoon sisältyy yrityksen tarjoamia harjoituksia työelämän englannin kielitaidon kehittämiseksi. 

Yksityisopetuksen käyttöoikeus, kesto ja tapaamisten määrä on vahvistettu kirjallisesti tilausvahvistuksessa. Käyttöoikeus alkaa tilauksen maksupäivästä ja käyttöoikeus päättyy aloitustapaamisessa erikseen sovitun ajan kuluttua tilauksen maksupäivästä.

2. Yksityisopetuksen hinta ja maksuehdot

2.1 Yksityisopetuksen hinta

Yksityisopetuksen hinta määräytyy yrityksen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

2.2 Yksityisopetuksen hinta osamaksulla tai laskulla

Osallistujan valitessa verkkokaupassa osamaksun tai korttimaksun, siirtyy sopimus maksuista osamaksusta vastaavalle palveluntarjoajalle (esim. Jousto tai luottokorttiyritys). Tämä saattaa nostaa yrityksen ilmoittamaa yksityisopetuksen hintaa.

2.3 Yksityisopetuksen maksutavat ja toimitus

Yksityisopetus maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankkitunnukset, laskutus ja pankki- tai luottokortit.  Maksutapana on myös yrityslaskutus. Maksaminen tapahtuu laskulla tai Paytrail- tai Stripe-sivustojen kautta tai yritykselle verkkolaskuna. Mikäli maksutapana on lasku, maksuehto laskulle on kymmenen (10) päivää.

Osallistuja saa käyttäjätunnuksen kurssialustalle kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä. Yritys käsittelee tilauksen 48 tunnin kuluessa siitä, kun maksu on suoritettu. Käyttäjätunnus ja ohjeistus aloittamisesta toimitetaan sähköisesti osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

2.4 Tilauksen peruutus

Osallistujalla on oikeus perua yksityisopetuksen tilaus 14 päivän kuluessa ostosta kuluttajansuojalain asetuksen mukaan. Vain käyttämättömien oppituntien hinta hyvitetään. Lähtötilanteen kartoituksen ja materiaalien osuus yksityisopetuksen hinnasta on 250 euroa sis. ALV, eikä tätä summaa palauteta, koska materiaaliin on annettu pääsy tilauksen yhteydessä. Voit perua tilauksesi ja saada rahasi takaisin 14 päivän sisällä tilauksesta. Emme vastaanota palautuspyyntöjä yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Yksityisopetuksen hintaan sisältyy:

  • Lähtötilanteen kartoitus ja palaute ensimmäisessä tapaamisessa
  • Erikseen sovittu määrä ohjaustapaamisia (kesto a’ 45 minuuttia)
  • Kurssimateriaalin käyttöoikeus erikseen sovitun ajan kurssin maksupäivästä lähtien
  • Henkilökohtainen sähköpostituki aloituspaketin keston ajan

2.5 Tapaamiset ja myöhästymiset

Osallistuja sitoutuu käyttämään sovitut tapaamiset erikseen sovitun käyttöajan kuluessa. Yritys ei ole velvoitettu tarjoamaan palvelua yhdessä sovitun käyttöajan umpeutumisen jälkeen.

Osallistuja sitoutuu noudattamaan yrityksen kanssa ennalta sovittuja yhteisiä tapaamisaikoja. Mikäli osallistuja myöhästyy tai jättää saapumatta ennalta sovittuun tapaamiseen, ei hänelle korvata käyttämättä jäänyttä osaa tapaamisajasta. Henkilökohtaisten tapaamisten osalta osallistuja voi tapauskohtaisesti sopia yrityksen kanssa, että heidän yhteinen tapaamisajankohtansa siirretään toiseen, molemmille osapuolille soveltuvaan ajankohtaan.

Osallistujan tulee pyytää yritykseltä henkilökohtaisen tapaamisajankohdan siirtoa viimeistään klo 20 tapaamista edeltävän päivän iltana. Muussa tapauksessa tapaaminen katsotaan käytetyksi. Tapaamisen siirto on mahdollista vain, jos kyse on henkilökohtaisesta tapaamisesta osapuolten kesken ja se edellyttää yrityksen kirjallista hyväksyntää. Yrityksellä ei ole edellä mainittujen ehtojen täyttyessä oikeutta estää tapaamisajankohdan siirtoa muutoin kuin perustellusta syystä.

Tapaamisen alkaessa opettaja odottaa 10 minuutin ajan, joten pääset mukaan tapaamiseen vielä hieman myöhässä. Osallistujan myöhästyessä tapaamisen kestoa ei voida venyttää tai muuttaa sovitusta aikataulusta.

3. Osallistujan osallistuminen harjoitusohjelmaan

Osallistuja sitoutuu asialliseen ja ammattimaiseen käytökseen ollessaan yhteydessä opettajan tai mahdollisten muiden osallistujien kanssa. Yritys pidättää oikeuden poistaa osallistuja kurssilta, mikäli osallistuja käyttäytyy epäasiallisesti opettajaa tai mahdollisia muita osallistujia kohtaan. Poiston tullessa kyseeseen osallistujan kurssimaksua ei palauteta.

Käyttöoikeus harjoitusmateriaaliin sekä lähtötilanteen kartoitukseen on ainoastaan osallistujalla, eli henkilöllä, jonka asiakastiedot ovat yrityksen tiedossa. Yksityisopetuksen materiaaleja, käyttäjätunnusta tai salasanaa voi käyttää ainoastaan osallistuja. 

Yksityisopetuksen materiaaleja tai muita tietoja ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

LUOTTAMUKSELLISUUS

4. Luottamuksellisuus

Puhuenglantia.fi-kurssit ja yksityisopetus on tarkoitettu vain henkilöille, jotka haluavat kehittää työelämän kielitaitoaan. Yksityisopetuksen tai kurssien menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun tarkoitukseen. Jos työskentelet englannin opettajana tai vastaavalla/muulla lähialalla TAI tarvitset kurssia muuhun kuin oman kielitaitosi kehittämiseen, ota yhteyttä info@puhuenglantia.fi ennen kurssille ilmoittautumista tai ajan varaamista. Mikäli asiasta ei ole sovittu ennen ajan varaamista tai kurssille ilmoittautumista, veloitamme sinulta lisähinnan, 1750 €.

Asiakkuus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle ilman toimittajan hyväksyntää.

Osallistuja jakaa henkilökohtaisia tietojaan yritykselle tai muille osallistujille omalla vastuullaan. Yritys ei vastaa asiakkaan kurssialustalle tallennettujen tietojen säilyttämisestä tai suojaamisesta esimerkiksi tietomurtotilanteessa. Ohjeistus omien tietojen jakamisesta annetaan kurssialustalla.

Osapuolet luovuttavat toisilleen luottamuksellisia tietoja, jotka liittyvät palvelun toteuttamiseen (”Hyväksyttävä käyttötarkoitus”).

Sitä osapuolta, joka luovuttaa toiselle osapuolelle luottamuksellista tietoa, kutsutaan jäljempänä luovuttajaksi ja sitä osapuolta, joka vastaanottaa luottamuksellista tietoa, kutsutaan jäljempänä vastaanottajaksi.

Luottamuksellisia tietoja ovat muun muassa liiketoimintasuunnitelmat, opetusmateriaalit, opetusmetodit, esitykset, näytteet, tietokonejärjestelmät ja -ohjelmat, tutkimustulokset ja muut vastaanottajan luovuttajalta kirjallisesti, suullisesti tai muussa muodossa saamat tiedot (jäljempänä luottamuksellinen tieto).

Luottamukselliseksi tiedoksi ei kuitenkaan katsota tietoa,

·       joka oli vastaanottajan tiedossa ennen kuin luovuttaja luovutti tiedon

·       joka oli ennen tämän sopimuksen allekirjoittamista yleisessä tiedossa tai tuli tämän 

sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen yleiseen tietoon muutoin kuin vastaanottajan sopimusrikkomuksen johdosta

·       jonka vastaanottaja on saanut kolmannelta osapuolelta, jolla oli oikeus paljastaa tämä tieto tai

·       jonka vastaanottaja on tuottanut itsenäisesti hyödyntämättä salassapidettävää tietoa.

Vastaanottaja sitoutuu pitämään luottamuksellisena ja olemaan luovuttamatta ja paljastamatta luottamuksellista tietoa kenellekään.

Vastaanottaja sitoutuu siihen, ettei se käytä luottamuksellista tietoa muuhun tarkoitukseen kuin hyväksyttävään käyttötarkoitukseen.

Vastaanottaja sitoutuu siihen, että se soveltaa vähintään samanlaisia keinoja ja tarkkuutta luottamuksellisen tiedon suojaamiseksi kuin vastaanottaja soveltaa omaan luottamukselliseen tai suojattavaan tietoonsa.

Vastaanottaja sitoutuu yhteistyön päätyttyä tai hyväksytyssä käyttötarkoituksessa kuvatun työn päätyttyä palauttamaan kaiken luovuttajan luottamuksellisen tiedon.

5. Vahingonkorvaus ja sopimussakko

Mikäli vastaanottaja rikkoo mitään tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitaan, vastaanottaja on velvollinen maksamaan luovuttajalle sopimussakkona 1750 euroa kustakin sopimusrikkomuksesta, tai mikäli aiheutunut vahinko on suurempi, korvaamaan vahingon määrän.

SOPIMUKSEN KESTO

6. Sopimuksen määräaikaisuus

Sopimus on määräaikainen sopimus. Määräaikaisen sopimuksen palvelut ovat voimassa sopimuksessa määritellyn sopimuskauden ajan. Mikäli asiakas ei käytä palveluita sopimuskauden aikana, palvelut katsotaan vanhentuneiksi, eikä niitä hyvitetä asiakkaalle. 

Kurssin kesto ja kurssimateriaalin käyttöaika sovitaan erikseen Osallistujan kanssa tai se on ilmoitettu kurssin tilaussivulla. Käyttöaika alkaa kurssin maksupäivästä. Yllä mainittu oikeus henkilökohtaiseen palautteeseen päättyy erikseen sovitun ajan kuluttua kurssin tilauspäivästä, ellei jatkosta sovita erikseen.

7. Tietojen käyttö

Yritys ei jaa osallistujan henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille. Osallistuja ymmärtää, että mahdollisten ryhmätapaamisten tallenteet säilyvät kurssialustalla ja kaikilla osallistujilla on niiden katseluoikeus. Osallistujien kuvia ei julkaista tallenteilla, mutta osallistujan etunimi saatetaan mainita osallistujan kysymykseen vastaamisen tai osallistujan kommenttiin viittaamisen yhteydessä. Yrityksellä on oikeus käyttää osallistujan antamia kommentteja aloituspaketista tapaamisissa omassa markkinoinnissaan anonyymisti ilman osallistujan erillistä suostumusta.

Yksityisopetukseen sisältyvissä tapaamisissa ei käytetä kameraa. Opettaja muuttaa osallistujien käyttäjänimet vain etunimiksi tapaamisen alussa, mikäli osallistuja ei ole tehnyt tätä itse. Tätä ei tehdä kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Yritys käsittelee osallistujalta saamiaan henkilötietoja luottamuksellisesti. Niitä ei voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman osallistujan lupaa. Yritys voi lähettää tuotteita ja palveluita koskevia tiedotteita ja suoramarkkinointiviestejä osallistujalle. Osallistuja voi kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa suostumuksensa rajoittamisesta tai perumisesta.

7. Immateriaalioikeudet

Kaikki yksityisopetuksen immateriaalioikeudet omistaa yritys. Verkkokurssin, yksityisopetuksen tai lähtötilanteen kartoituksen materiaaleja tai muita tietoja ei saa kopioida, julkaista uudelleen tai jäljentää missään muodossa ilman Puhuenglantia.fi:n kirjallista suostumusta. (Älä tulosta useita kopioita, myy tai lähetä sähköpostilla tietoja ystävillesi tai muille henkilöille tai yhteisöille tai julkaise linkkejä kurssista niin, että ne johtavat samaan lopputulokseen.)

8. Osallistujan onnistuminen

Sopimukseen sisältyy ainoastaan sopimukseen kirjatut palvelut. Osallistuja on itse vastuussa onnistumisestaan. Sujuvan kielitaidon saavuttaminen vaatii työtä, motivaatiota, sitoutumista annettuun aikatauluun, säännöllistä osallistumista tapaamisiin sekä harjoitusten aktiivista tekemistä. Puhuenglantia.fi ei voi ennustaa tai pysty takaamaan tuloksia pelkästään yksityisopetuksen sisällöllä. Tulokset riippuvat aina asiakkaan omasta taustasta, aktiivisuudesta, harjoittelun säännöllisyydestä, mahdollisista oppimiseen vaikuttavista henkilökohtaisista ominaisuuksista sekä monesta muusta asiasta. Tilatessasi yksityisopetuksen hyväksyt, että vastaat tulosten saavuttamisesta itse.

Yksityisopetus on suunniteltu opiskelun aloittamiseen sekä osallistujan lähtötilanteen kartoitukseen. Emme takaa tiettyä tulosta yksityisopetuksen tarjoamien ohjeiden, materiaalien, suositusten ja valmennuksen myötä. Verkkosivuillamme esitellyt asiakastarinat ovat tulosta asiakkaiden omasta työskentelystä, joka on toteutettu materiaalejamme ja ohjeistustamme hyödyntäen. Asiakastarinat ovat aitoja, mutta eivät takaa että osallistuja voi saavuttaa täysin saman lopputuloksen.

9. Force Majeure

Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu Puhuenglantia.fi:n tai Oy Thurloe Elt Ltd:n tai tämän toimittajaan tai alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

10. Sopimuksen tauotus tai purkaminen

Yksityisopetuksen kesto määritellään etukäteen, eikä siitä ei ole mahdollisuutta pitää taukoa. Sopimus voidaan tauottaa ennalta määritellyksi ajanjaksoksi, kuitenkin enintään vuodeksi, ainoastaan sairauden, vamman tai raskauden johdosta. Tauon tulee olla kestoltaan vähintään neljä (4) viikkoa. Sopimusta jatketaan alkuperäisen sopimuskauden päätyttyä taukojaksoa vastaavan ajan.

Sopimuksen tauosta tulee sopia toimittajan kanssa etukäteen kirjallisesti, paitsi tapaturman tai äkillisen sairastapauksen johdosta, jolloin asiakkaan tulee sopia siitä toimittajan kanssa heti kun se on kohtuudella odotettavissa mahdollista. Tauosta vaaditaan lääkärintodistus. Toimittaja vahvistaa myöntämänsä tauon kirjallisesti.

Osallistujalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi ainoastaan silloin, kun yritys olennaisesti rikkoo sopimusta. Yrityksellä on oikeus purkaa sopimus välittömästi osallistujan olennaisesti rikkoessa sopimusta. Yrityksen valmennukseen liittyvän ohjeistuksen noudattamatta jättäminen, ilman perusteltua (lääketieteellinen) syy ei ole peruste sopimuksen purkamiselle.

Sopimuksen voimassaolo

Tämä sopimus on voimassa joko 2 vuotta sopimuksen allekirjoittamisesta, tai tämän sopimuksen solmimisen jälkeen julkistetun luottamuksellisen tiedon osalta 15 vuotta luottamuksellisen tiedon paljastamisesta siten, että sopimus on voimassa edellä mainituista pidemmän ajanjakson, elleivät osapuolet kirjallisesti toisin sovi.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tämän sopimuksen ehdoista tai sen noudattamisesta syntyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Neuvotteluiden epäonnistuessa tästä sopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan lopullisesti tuomioistuimessa.

error: Sisältöä ei saa kopioida.