Vahvistus TES

Welcome!

Kiitos tilauksestasi ja lämpimästi tervetuloa mukaan! Kaikki tilaukset käsitellään manuaalisesti. Ohjeistus kurssin aloittamiseen lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen 24 tunnin kuluessa. Tarkistathan kaikki viestikansiot!

Huom! Aloita varaamalla kalenteristasi aikaa opiskelulle 1-2 tuntia viikossa. Etenet tehokkaimmin, jos pystyt opiskelemaan esimerkiksi 30 minuuttia kerralla 3-4 päivänä viikossa. Merkitse nämä ajat heti kalenteriin tuleville viikoille.

“Kiitos sinulle tuhannesti. Sain palautteestasi itsevarmuutta puhumiseen ja hyviä vinkkejä mihin keskittyä kirjoittamisessa. Työhaastattelut sujuivat sen verran hyvin, että sain hakemani työpaikan ja sitä myötä englannin käytöstä tulee arkipäivää.”

“Minulla on huomattavasti varmempi olo englannin kielen käytöstä. Tiedän, mitä teen ja miksi.”

“Ihanaa, että joku avaa asiat selkeästi eikä tarvitse vain yrittää tehdä harjoituksia yksin.”

“Kiitos hirveästi avusta, tästä oli tosi paljon hyötyä! En ennen kurssia tiennyt ollenkaan, mistä lähteä liikkeelle, miten voisin ääntämistä ja puhetta harjoitella ja ylipäätänsä, missä mulla olisi kehitettävää, joten kurssi tuli todellakin tarpeeseen. Kiitos siis lämpimästä ja kannustavasta palautteesta, se on omasta kielitaidostaan epävarmalle ihmiselle ollut todella tärkeää.” 

“Ensimmäisestä oppitunnista lähtien opiskelu on ollut monipuolista, mukavaa ja opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa. Olen elämäni aikana niin koulussa kuin vapaa-ajallakin opiskellut englantia monien eri opettajien kanssa ja Hanna on ehdottomasti yksi parhaista.

error: Sisältöä ei saa kopioida.